Sociedad

Les obres d'estiu tindran un "fort impacte" als accessos a Barcelona

El consistori farà 61 actuacions aprofitant que en aquest període disminueix el trànsit a la ciutat

Barcelona

L'Ajuntament farà 32 obres i 29 actuacions de pavimentació aprofitant els mesos de juliol i agost. La tinenta d'Alcalde d'ecologia, urbanisme i mobilitat, Janet Sanz, ha explicat que les afectacions més importants es produiran als accessos a la ciutat i durant el mes d'agost. Sanz ha explicat que algunes obres de les que es fan a la Diagonal, la Ronda de Dalt, la Gran Via i la Meridiana "tindran un fort impacte".

La Meridiana quedarà afectada durant les nits pels treballs d'ampliació del Pont de Sarajevo. Aquesta infraestructura que comunica els barris de Trinitat Nova i Trinitat Vella es reformarà donant prioritat als vianants i creant un espai de zones porxades amb vegetació.

La principal afectació a la Diagonal té a veure amb les obres d'accessibilitat de l'estació de metro de Zona Universitària i també amb la pavimentació del carril bus que es farà en aquesta zona.

La Gran Via a l'alçada de les Glòries patirà les obres de construcció dels túnels viaris en aquesta zona i a l'altre extrem la pavimentació del carril bus entre la Plaça d'Espanya i la Plaça Cerdà.

En el cas de la Ronda de Dalt els tals de trànsit que es produiran seran provocats per les obres de pavimentació de la calçada. Treballs de re asfaltat es faran als carrers Muntaner i Aribau.

El pla d'obres d'aquest estiu també contempla actuacions en infraestructures ferroviàries (afectacions provocades per la construcció de noves sortides d'emergència als túnels d'Adif) o de serveis (s'ha d'acabar de construir la galeria de la línia d'alta tensió entre Collblanc i Trinitat i millorar alguns col·lectors com el del carrer Hospital.

Totes aquestes obres costaran gairebé 11 milions d'euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00