Sociedad

Adaptar-se al turista discapacitat

MIFAS ha criticat que pocs establiments turístics de les comarques de Girona estan adpatats per acollir visitants que pateixen alguna discapacitat física.

Producte turístic per a discapacitats / Mar Martí ACN/Arxiu

Girona

MIFAS critica que la majoria d'hotels gironins segueixen sense estar adaptats i això frena que turistes amb alguna discapacitat física vinguin a estiuejar a la Costa Brava. L'entitat veu amb bons ulls la idea del Patronat de Turisme de crear un paquet turístic per a minusvàlids perquè servirà per "posar les piles" als empresaris hotelers.

"Posar les piles" per fer obres i adaptar els seus hotels a persones amb alguna discapacitat física. És el que ha dit el president del grup MIFAS (Minusvàlids Físics Associats), Albert Carbonell, i critica que s'hagi avançat tan poc en el tema de l'accessibilitat en aquets establiments.

Per millorar-ho, estan en converses amb el Patronat de Turisme de Girona que vol crear una oferta turística concreta per a persones amb mobilitat reduïda i que també ha de servir per atraure turistes que ara marxen a estiujear a altres llocs on no troben barreres. El president de MIFAS confia en aquesta proposta per fer reaccionar al sector privat:

Albert Carbonell, president MIFAS

00:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000104729/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Les barreres les troben en molts racons dels hotels, però sobretot, per entrar a banyar-se a les piscines. Carbonell recorda que "són poquíssims" els hotels que tenen grua per a discapacitats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00