Sociedad

Un detingut per la mort d'una prostituta

Els Mossos han detingut un home per haver matat presumptament una dona, que va aparèixer enterrada en un solar del districte de Sants al març

La policia científica al lloc on es va trobar el cos de la noia / @Guacachaca

Barcelona

Segons ha pogut saber SER Catalunya, el detingut és David Bosch de 44 anys, un home valencià veí de Barcelona jutjat a principis del mes de gener d'aquest any per l'homicidi d'una altra dona, Ana Girona, que també va aparèixer enterrada, en aquest cas a la muntanya de Montjuïc. L'Audiència de Barcelona, però, el va absoldre per falta de proves.

Ara els Mossos el vinculen de nou amb la mort d'una dona, a qui van trobar cremada i enterrada en un solar aprop d'una benzinera de Sants, a uns 500 metres de la comissaria de la policia en aquest districte. La víctima era Segunda Maria Desviat, una noia de 32 anys de nacionalitat espanyola que exercia la prostitució i que patia seqüeles per una malaltia infantil. Portava una vàlvula al cap i aquest va ser un dels elements que va permetre als forenses identificar-la juntament amb les proves d'ADN que van fer de les restes del cadàver, localitzat en molt mal estat semienterrat en aquest solar.

Els investigadors va anar tancant el cercle a l'entorn d'aquest home després d'indagar en el de la víctima i parlar amb algunes de les seves companyes.

Aquest home ha estat detingut en els últims mesos per altres agressions a dones però en tots els casos havia quedat en llibertat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00