Sociedad
POLÍTICA

Interior ja té nou delegat territorial

Joan Carles de la Monja i Martín és el nou delegat territorial del Departament d'Interior a les comarques de Tarragona en substitució de Rosanna Camps. Aquest canvi s'ha fet després del trencament de CDC i UDC.

Joan Carles de la Monja i Martín a la dreta de la imatge / Marta Bonillo

Tarragona

Joan Carles de la Monja i Martín s'ha incorporat com a director territorial d'Interior al Camp de Tarragona després dels moviments que hi hagut al capdavant del Departament amb Jordi Jané com a nou conseller del ram en substitució de Ramon Espadaler. De la Monja, que substitueix a la reusenca Rosanna Camps, s'incorpora a partir d'aquest divendres al capdavant del Departament amb la voluntat de treballar en la mateixa línia que l'actual, "millorant la coordinació entre els diferents cossos policials" o treballant "per controlar el risc del terrorisme islamista".

Joan Carles de la Monja

De la Monja va començar a la Policia Local de Creixell fa 26 anys. L'any 2005 però, va decidir canviar de cos policial i va ingressar als Mossos d'Esquadra en categoria d'inspector. 5 anys més tard va ser nomenat Intendent dels Mossos on va desenvolupar la tasca de Cap de l'ABP del Baix Camp - Priorat. L'any 2011 va ser destinat a la subdirecció general de Coordinació de la Policia de Catalunya on hi va ser dos anys per acabar com a Director de Seguretat Corporativa del CESICAT (Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya).

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00