Sociedad
ECONOMIA

Internacionalització d’empreses

La CEPTA ens presenta un servei que posa en contacte empreses nacionals amb internacionals per potenciar productes especialitzats.

Entrevista Internacionalització empreses CEPTA

Entrevista Internacionalització empreses CEPTA

13:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000079973/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

“Formem gent en l’àrea internacional, formem empresaris i també programes per iniciació a l’exportació  a la consolidació”. Jose Luís Mateu de Mirabell Guerin Advocats. “Tenim despatx a Casablanca, Marroc, i allí detectem oportunitats. Detectem empresaris que busquen un projecte amb necessitats tecnològiques i els posem en contacte amb empresaris d’aquí”. Ras i curt aquesta és la finalitat i modus operandi d’aquest servei que “ja fa anys que venim oferint des de la CEPTA “ ha explicat Mateu.

Un exemple el trobem justament en el cas de l’Albert Cosa del Celler Vall Llach.El Celler on jo treballo el van fundar dos abstemis: el meu pare i Lluís Llach”. ”Van fundar el celler d’una manera més social que personal i és per això que van intentar fer un vi de molta alta qualitat de manera que es volia ajudar a les famílies del poble ”. La qualitat “és el que et dona la vinya si la treballes bé”. I això és el que volen fer al Marroc amb un projecte que ara comença amb la fase de coneixença “amb 10mil ampolles i si tot va bé ja s’arribarà a les “160mil ampolles” .

“Nosaltres tenim el rellotge i ells tenen el temps” , frase dels països àrabs que Mateu ens explica que ens ajuda a comprendre els tempos, lents, al nostre entendre a l’hora de fer negocis.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00