Sociedad
CRIDA DE L'AJUNTAMENT

Cubells busca famílies per garantir el futur de l’escola

Pel curs que ve, hi ha 10 alumnes matriculats, però només un de l’etapa infantil. L’Ajuntament d’aquesta població de la Noguera facilitarà un habitatge de lloguer i ajudes escolars.

El regidor d'ensenyament, Sebastià Boixadera, senyalant l'aula d'infantil que, de moment, només té un nen de 5 anys matriculat.AJUNTAMENT CUBELLS

Cubells

L'Ajuntament de Cubells, a la Noguera, ofereix una casa de lloguer i ajuts escolars a famílies, amb nens de 3 anys, que hi vulguin anar a viure i per poder garantir, així, el futur de l'escola rural.

Pel curs que ve, tenen 10 alumnes matriculats, però només un d'infantil, de 5 anys, i hi ha risc que perdin un dels dos mestres. Des de l'Ajuntament, amb la col·laboració de l’AMPA, han fet una crida per captar nous veïns. Els facilitaran un habitatge de lloguer en un dels nuclis del municipi, a Torre de Fluvià, a preu assequible, i ajuts per transport, menjador i material escolar.

JOANA FERNÁNDEZ, tresorera AMPA Cubells: 'volem una família que tingui 2 nens en edat escolar, un de P-3'

00:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000135944/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La tresorera de l’AMPA, Joana Fernández, diu que "el que volem una família que tingui dos nens amb edat escolar i el requisit més important és que un d’ells es matriculi a P3, perquè això ens salvaria 5 o 6 anys i això és molt”. A partir d’aquesta setmana els interessats es podran descarregar un formular a la web de l’ajuntament, per tramitar la sol·licitud.

Les famílies seran entrevistades per l’Ajuntament com l’AMPA de l’escola i es demanarà, que a més de tenir els nens en edat escolar, tinguin ingressos i mitjà de transport. Des del consistori volen que les famílies es comprometin a romandre a l’escola com a mínim dos anys.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00