Sociedad

400 milions defraudats a prostíbuls

La trama defraudadora de prostíbuls que va desarticular la Policia Nacional i de la que formaven part els prostíbuls Paradise de La Jonquera i l'Eclipse de Mont-ras va ocultar més de 400 milions d'euros

José Moreno / ACN

Girona

És el que ha explicat el Ministeri d'Hisenda en un comunicat: diu que l'operació policial que es va fer a finals de juny en prostíbuls de tot l'Estat, entre ells el marcoprostíbul de La Jonquera i el de Mont-ras, ha posat al descobert que aquesta trama va ocultar més de 400 milions d'euros provinents de la prostitució.

Es tracta de cinc organitzacions criminals, que en cinc anys, haurien defraudat 117 milions d'euros blanquejant els beneficis que obtenien en els prostíbuls a través ''d’un entramat d'empreses”.

Aquesta operació va acabar amb 66 detinguts a tot l'Estat, vuit d'ells a les comarques de Girona. Entre aquests, l'amo del marcoprostíbul Paradise de la Jonquera i també de l'Eclipse de Mont-Ras. Funcionaris de l'agencia tributaria i de la policia a part de registrar els dos locals també va registrar la casa que José Moreno té a Palamós.

José Moreno, que va quedar detingut per aquest cas, va sortir de la presó divendres passat a petició del seu advocat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00