Sociedad

“Els objectius que abans tenia a l’esport, ara els tinc a la vida”

Isidre Esteve i Eva Giménez han compartit les seves històries de superació al Llapis de Memòria

Llapis de Memòria (29/07/2015)

Llapis de Memòria (29/07/2015)

30:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/002RD010000000982605/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El pilot Isidre Esteve es va quedar en cadira de rodes per un accident mentre corria un ral·li el 2008. Eva Giménez és mare del Nacho, un nen afectat per la rara malaltia de Dent.

Els dos han pres la superació com a bandera de les seves vides: Esteve treballa amb la seva fundació per crear un coixí intel·ligent per a cadires de rodes i ha tornat a la competició. Giménez canalitza, a través de la seva associació Asdent, els diners necessaris per a la investigació que ha aconseguit contractar amb dos hospitals.

Aquestes són algunes de les frases que hem sentit

“Jo mai he volgut deixar d’estar al món de la competició, perquè és una forma de vida i m’il·lusiona i em motiva cada dia per fer coses”

“A mi m’ha portat al món el meu fill Nacho. Em menjaré el món, li donaré la volta per si el Nacho ho necessita, i com que és així, ho faré”

“Aquells objectius que abans un tenia a l’esport, ara decideix tenir-los a la vida. M’intentaré trobar millor, sortiré de l’hospital…”

“Hi ha hagut gent que ho ha passat fatal, que ho ha perdut tot… i gent que patim una discapacitat, que a vegades som els que ho notem més, perquè sembla que se’ns oblida, a nosaltres. Però jo penso que hi ha gent que està molt pitjor!”

“Tot i pagant 144.000 euros encara no he aconseguit res per a ell [el seu fill Nacho], la situació segueix sent la mateixa i la seva malaltia va avançant. Però jo, com a mare, he descobert que em sento útil amb una situació en què m’hauria pogut estar de conformista… o bé lluitant-la”

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00