Sociedad
TRÀNSIT

Més accidents a la ciutat de Lleida però amb menys ferits

La Paeria atribueix la menor lesivitat dels sinistres de trànsit a que els vehicles van a menys velocitat després dels radars i els semàfors amb càmara

Reunió de la Junta de Seguretat de Lleida.ACN

Lleida

En els primers sis mesos de l'any s'han produït 819 accidents , 102 més que en el mateix periode de l'any passat però la major part sense ferits o amb ferits lleus, a excepció de les dues víctimes mortals que s'han produït. L'any passat no es va registrar cap accident mortal a la ciutat.

L'alcalde, Àngel Ros, ha atribuït la menor lesivitat en el trànsit, que en total ha baixat un 16%, al major control de la velocitat. És a dir, als radars i controls semafòrics instal.lats ara fa un any per tota la ciutat. "Quan circula la informació -i els mitjans de comunicació així ho vàreu trametre- que s'instal.laven ràdars o semàfors es va aixecar el peu de l'accelerador" ha reconegut l'alcalde.

ÀNGEL ROS: 'des del moment que se sap que s'instal.len radars, s'aixeca el peu de l'accelerador'

00:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000136073/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Rosi ha afegit que si bé els radars no van començar a funcionar fins a l'agost de l'any passat, des del març, que es van començar a instal.lar, que els ciutadans circulaven a menys velocitat.

La Junta de Seguretat Local de Lleida, a la qual hi ha assistit el conseller d'Interior, Jordi Jané qui ha destacat que també han baixat els delictes de trànsit a Lleida a l'igual que els accidents, també ha donat a conèixer que l'últim any han augmentat un 32,5% els robatoris amb força a l'interior de vivendes a la ciutat. No obstant,  el total de delictes contra el patrimoni ha baixat un 9,2 per cent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00