Directo

PREMIOS ORTEGA Y GASSET Sigue en directo la entrega de los Premios Ortega y Gasset de Periodismo 2024

Sociedad

Més de 400 milions defraudats amb el negoci de la prostitució

La trama defraudadora que va desarticular la Policia Nacional i de la que en formaven part els prostíbuls Paradaise de La Jonquera i Eclipse de Mont-ras va ocultar més de 400 milions d'euros provinents d'aquest negoci.

A part d'objectes de valor, la policia també va trobar aquestes armes. / ACN

Girona

És el que ha explicat el Ministeri d'Hisenda en un comunicat. Diu que l'operació policial que es va fer a finals de juny en prostíbuls de tot l'estat, entre ells el marcoprostibul de La Jonquera i el de Mont-ras, ha posat al descobert que aquesta trama va ocultar més de 400 milions d'euros provinents de la prostitució.

Es tracta de cinc organitzacions criminals que en cinc anys haurien defraudat 117 milions d'euros blanquejant els beneficis que obtenien en els prostibuls mitjançant un entremat d'empreses.

Aquesta operació va acabar amb 66 detinguts a tot l'estat, vuit d'ells a les comarques de Girona. Entre aquests, l'amo del marcoprostibul Paradaise de la Jonquera i també de l'Eclipse de Mont-Ras. Funcionaris de l'agencia tributària i de la policia van registrar els dos locals i també la casa que José Moreno té a palamos.

Moreno, que va quedar detingut per aquest cas, ja va sortir de la presó divendres passat a petició del seu advocat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00