Sociedad

CaixaBank reclama diàleg i un acord beneficiós per a tots

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, confia que els governs espanyol i català reprendran el diàleg i tard o aviat es produirà 'un gran acord' sobre el debat sobiranista català que serà beneficiós per a Catalunya i el conjunt d'Espanya

CaixaBank reclama diàleg i un acord beneficiós per a tots

CaixaBank reclama diàleg i un acord beneficiós per a tots

Barcelona

Gortázar ha remarcat que aquest tema és 'molt important' per a una i altra part i que la solució a aquesta ha de venir per la via del diàleg.

'Aquest tema passa pel diàleg i l'acord i confiem que arribarà eventualment', ha assenyalat el directiu, a preguntes dels periodistes, durant la presentació dels resultats econòmics del primer semestre, en què CaixaBank ha guanyat 708 milions d'euros, un 75% més que en el mateix període del 2014.

Gonzalo Gortázar: 'Hace falta diálogo'

00:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/002RD010000000982953/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Gortázar ha recordat que a CaixaBank han estat sempre 'bastant consistents' en els seus missatges i que l'únic que han demanat sempre és que la problemàtica se solucioni a través de l'acord i el diàleg.

'Aquesta és la filosofia del grup', ha apuntat el conseller delegat , que ha subratllat que el banc té 14 milions de clients a tot Espanya i que el 70% del seu negoci bancari està fora de Catalunya.

Reflexió de Gonzalo Gortázar després de presentar els resultats del primer semestre de Caixabank durant el qual l'entitat ha obtingut un benefici de 708 milions d'euros, un 75% més que l'any passat després de la integració de Barklays.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00