Sociedad

Colau fa marxa enrere

L'alcaldessa de Barcelona donarà, finalment, llum verda al projecte que convertirà la Torre Agbar en un establiment hoteler de luxe

Barcelona

La Torre Agbar de Barcelona podrà convertir-se en un hotel tot i la moratòria anunciada fa unes setmanes per l'alcaldessa de la ciutat comtal, Ada Colau, després que aquest dijous els responsables de l'Àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament comunicaran a la societat Emin Capital que serà possible presentar i tramitar el seu projecte per convertir-lo en un establiment hoteler de luxe.

Emin Capital ha informat que l'àrea d'urbanisme de l'ajuntament de Barcelona els va notificat ahir la seva decisió.

Diuen que està justificat que el projecte quedi fora de la suspensió de tramitació de llicències perquè van sol·licitar un certificat abans que la moratòria es fes efectiva.

És el certificat de règim urbanístic, que des de l'ajuntament reconeixen que els va arribar l'11 de juny passat i que per tant va ser abans que apliquessin la suspensió. Per això el propietari del fons d'inversió ha dit que la Torre Agbar, finalment, no s'apagarà a partir de demà; tal i com havien anunciat com conseqüència de la moratòria.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00