Sociedad

“A concerts de música clàssica, de gent jove en veus ben poca”

El director d’orquestra Antoni Ros-Marbà i la DJ de música electrònica Blanca Ross s’han entrevistat al Llapis de Memòria

Llapis de memòria (31/07/2015)

Llapis de memòria (31/07/2015)

29:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_barcelona_llapisdememoria_20150731_193000_200000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

No ens podríem imaginar gèneres musicals més diferents que la clàssica i l’electrònica. I a més, Blanca Ross i Antoni Ros-Marbà són de dues edats molt diferents. I de dos sexes diferents.

No obstant això, comparteixen una passió per la música i un coneixement que es demostra en frases com aquestes:

“Ara hi ha una carrera per ser productor musical o DJ, no com abans”

“-Els DJ deveu treballar en vinil, no? -No, en ordinador o pen!”

“Actualment és tan fàcil produir música amb programes d’ordinador, tens tantes facilitats, que molta gent pot produir. Hi ha un excés de música i manca una mica la qualitat”

“L’evolució del jazz, per exemple, mai va perdre el contacte amb el gran públic. Ara hem vist dos concerts magnífics de Daniel Barenboim amb la Statskapelle de Berlín: fantàstics i estava ple, però gent jove en veus ben poca”

“Estem en una època d’absolut consumisme, i el vostre terreny [la música electrònica] entra en aquest consumisme que he de dir que no comparteixo”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00