Sociedad

El fum encara dura

Els bombers recomanen als veïns de Capellades, Vallbona i Piera, especialment a nens i persones grans, que no surtin avui a l'exterior a causa de la intensa fumera provocada per l’incendi d’una empresa de desguassos

Crema una planta de desballestament de vehicles a Vallbona d'Anoia / Bombers de la Generalitat ACN

Vallbona d'Anoia

Els serveis d'emergències han demanat des d'aquest migdia que els veïns de Capellades no surtin de casa pel fum i que els més sensibles de Piera o Vallbona, com nens i gent gran, també segueixin confinats.

Els Bombers han estabilitzat les flames de l'empresa Tradebe cap a dos quarts de cinc de la matinada. És una empresa dedicada al desballestament de vehicles i a la recuperació de metalls a Vallbona d'Anoia.

Aquest migdia ha començat a bufar marinada i els Bombers han demanat a tota la població de Capellades que intenti no sortir de casa. També es fa la mateixa recomanació als col·lectius més sensibles de Piera i Vallbona d'Anoia, com ara nens, gent gran i persones amb problemes respiratoris. El fum també ha arribat però amb menys intensitat al nucli urbà de la Torre de Claramunt, el Xaró i Torre Baixa, però aquí no s'ha recomanat el confinament de la població.

Els Bombers treballen intensament amb tres objectius: evitar que l'incendi es propagui cap a la massa forestal exterior, aturar les flames a les piles de restes de vehicles dels costats i protegir la maquinària més important de l'empresa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00