Sociedad

Luis Enrique posa un notable a la pretemporada

L'entrenador blaugrana, prou satisfet per la pretemporada que ha fet l'equip i que acaba demà amb la disputa del Trofeu Joan Gamper contra la Roma

Luis Enrique posa un notable a la pretemporada

Luis Enrique posa un notable a la pretemporada

Barcelona

'A l'equip li donaria un notable sobre situacions de joc en aquesta pretemporada. He vist moltes coses fins i tot millorades respecte a l'any passat, més enllà de què hem de millorar-ne algunes altres a nivell defensiu', ha valorat.

Això no obstant, ha alertat que, amb vista a les Supercopes d'Europa i d'Espanya, l'equip ha de 'millorar en dos aspectes decisius' en els que no ha estat bé del tot durant l'inici de l'estiu. 'Aquestes dues finals les guanyarem si som capaços de tenir efectivitat i defensar ben a prop de la nostra àrea', ha postil·lat.

En qualsevol cas, Luis Enrique està feliç de què la preparació toqui a la fi: 'No m'agraden les pretemporades, mai m'han agradat. Afortunadament ja s'acaba i comença la competició'.

D'aquí a una setmana, el Barça s'enfrontarà a Tiblisi (Geòrgia) al Sevilla en la final de la Supercopa d'Europa i Luis Enrique està convençut que el conjunt andalús, encara que amb moltes cares noves, tornarà a ser un rival temible.

'Cada any, Unay Émery (tècnic sevillista) ha de fer mans i mànigues per les nombroses altes i baixes que tenen. Però estic segur que donaran guerra i seran competitius contra nosaltres, com sempre. Segur que serà una final disputada i complicada per als dos equips', ha comentat sobre això.

En aquest sentit, el preparador del conjunt blaugrana no es pren l'amistós de demà contra el Roma com un assaig per a la Supercopa d'Europa.

'Difícilment veureu l'equip de la Supercopa. Ara estic més preocupat a repartir minuts, estats físics, molèsties, i problemes de diferent índole. Ens agradaria guanyar el Gamper, no ens agrada perdre, a ningú li agrada perdre, però donem prioritat a altres coses', ha afirmat.

Tampoc ha confirmat quin serà el porter en els dos primers títols oficials: 'Encara no sé qui jugarà les Supercopes. Confio molt en els tres i ho anirem madurant en els pròxim dies'.

En el Gamper, això sí, ha deixat clar que podran veure's els primers minuts de Leo Messi i Neymar da Silva, que s'han incorporat més tard que la resta per la disputa aquest estiu de la Copa Amèrica.

'Ja fa uns dies que entrenen i no comencen de zero, perquè tots vénen amb un treball previ fet. Han arribat amb una base física molt bona, fins i tot millorada respecte a l'any passat. Són professionals conscients de la importància del que ve per davant. Estan a disposició per jugar alguns minuts', ha indicat.

L'afició blaugrana també podrà veure sobre la gespa del Camp Nou Pedro Rodríguez, que podria disputar el seu últim partit com a blaugrana si finalment fitxa pel Manchester United.

Luis Enrique ha tornat a reiterar, per enèsima vegada, el seu desig que el punta canari no canviï d'aires. 'Pedro és un jugador d'altíssim nivell. Ha demostrat al club i a la selecció les seves possibilitats. Jo, com a entrenador, vull que es quedi. Per la meva part no hi ha cap novetat. Les novetats les pot donar ell', ha sentenciat

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00