Sociedad

L'Ajuntament incorpora més agents cívics

Una de les noves tasques que els ha donat el govern de Colau és controlar els establiments que ocupen el carrer

Barcelona

Fa uns dias, SER Catalunya publicava un estudi que mostrava un augment de la convivència i explicava que en els llocs amb més turisme era on hi havia més problemes.

Precisament en aquests punts serà on hi haurà els nous agents cívics. Aquesta és una figura que ja exisitia per problemes puntuals però fins l'abril passat l'ajuntament no va crear un cos que treballés durant tot el dia.

Els agents, que estan adscrits a l'empresa municipal BSM, han passat de 25 a 39; per aixó, el director general de BSM, Ignasi Armengol, ha volgut explicar que una de les noves tasques que els ha donat el govern de Colau és controlar els establiments que ocupen el carrer. La seva presència es concentra a la Barceloneta, l’entorn de la Sagrada Família i a les immediacions del Park Güell.

A més a més, s'han incorporat agents que treballen a Trinitat Nova, en aquest cas més centrats en conflictes a la sortida de les escoles. De cara a la tardor, el govern estudiarà un nou plantejament del cos. Ada Colau ja va anunciar que volia potenciar les actuacions de mediació al carrer per davant de les sancions de la Guàrdia Urbana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00