Sociedad
MÚSICA

Pasión Vega acostarà la música de Carlos Cano aquest dissabte a Cambrils

La cantant interpretarà temes del desaparegut artista en el marc de la gira Pasión por Cano. És un concert del Festival Internacional de Música amb caire solidari a favor de la Lliga contra el Càncer.

Entrevista a Pasión Vega

Entrevista a Pasión Vega

06:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000081017/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Cambrils

Pasión Vega actuarà aquest dissabte al Festival Internacional de Música de Cambrils. Serà un concert que ella mateixa defineix com a molt especial, ja que la seva veu interpretarà les cançons de Carlos Cano juntament amb la Orquestra Simfònica del Vallès. S’emmarca dins de la gira Pasión por Cano, que vol fer un homenatge sincer i especial precisament de la millor manera que es pot recordar a algú: preservant el seu llegat, en aquest cas musical.

L’artista assegura que l’intèrpret de cançons emblemàtiques com María la Portuguesa parlava des de temes quotidians fins a d’altres més universals, motiu pel qual el concert estarà ple de matisos: “su música tiene momentos muy gradilocuentes però también íntimos”.

Part dels beneficis aniran destinats a la Llista Contra el Càncer. Més informació i venda d’entrades a www.cambrils.cat/festival-de-musica.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00