Sociedad

Boi Ruiz avala que es pugui suspendre de la seva activitat els metges antivacunes

Dóna suport a la proposta del president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, que considera contrari al codi deontològic fer recomanacions en contra de la vacunació infantil

Ruiz avança que diverses comunitats autònomes han demanat desfer-se d'algunes competències de salut / Recolons, Àlex ACN

Barcelona

Ruiz dóna suport a la proposta del president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, que considera contrari al codi deontològic fer recomanacions en contra de la vacunació de la població infantil.

El conseller ho ha dit des de Prada, on avui ha participat en la Universitat Catalana d'Estiu. Boi Ruiz creu que el Col·legi de Metges té autoritat per adoptar les mesures que consideri adequades contra aquells membres del col·lectiu que no actuïn d'acord amb el codi deontològic.

Fa uns dies, Jaume Padrós es va mostrar partidari de suspendre els metges antivacunes. S'havia expressat en aquests termes després del recent contagi de diftèria que va acabar amb la mort d'un nen d'Olot.

Boi Ruiz ha tornat a insistir que qüestionar l'eficàcia de les vacunes contra la diftèria o la tos ferina està fora de lloc i que cal fer tot el possible perquè els pares que decideixin no vacunar pugin tenir una segona opinió.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00