Sociedad

“Si només ofereixes de cintura avall, no val la pena”

La periodista Roser Amills i la madame Senyora Rius han intercanviat vivències i opinions sobre el món del sexe al Llapis de Memòria

Llapis de memòria (24/08/2015)

Llapis de memòria (24/08/2015)

29:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_barcelona_llapisdememoria_20150824_193000_200000//" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Les dues tracten el mateix tema, però des de vessants molt diferents: Roser Amills n’escriu i la Senyora Rius el practica professionalment des de la, com en diria ella, moral distreta.

Evidentment, parlem del sexe.

Aquestes són algunes de les frases que hem sentit al Llapis de Memòria que han protagonitzat:

“La meva mare era una bellíssima persona i una senyora de moral distreta. No va tenir vocació, però jo sí. Ella ho passava malament, perquè no li agradava, i per això dic que sempre he estat gran: tenia la responsabilitat de portar diners a casa, de sobreviure amb una mica de dignitat, tot i viure rellogadetes…” (Sra. Rius)

“El problema no és que una persona faci servir els serveis de la prostitució. El problema és que necessiti amagar-ho, perquè no és prou sincer en la seva vida, i la societat el fa més culpable del que hauria de ser. Crec molt en els teus arguments que ha de ser una cosa normal, però part del morbo i de la gràcia és que sigui una cosa prohibida” (Amills)

“Ara des que fa uns anys toco el tema dels discapacitats, me n’adono del que ha valgut la pena fer senyors: només per poder-me prestar a donar aquest afecte que necessiten aquests nois” (Sra. Rius)

“No totes les senyores serveixen per fer senyors. Fer senyors és molt complicat, perquè si només ofereixes de cintura en avall, no val la pena. Has de saber distreure’l, has d’intentar seduir-lo, com si el coneguessis de tota la vida, com si fos un amor de la teva vida” (Sra. Rius)

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00