Sociedad
Sorteig de Champions

El Barça no hauria de tenir problemes

Ha quedat enquadrat dins el Grup E juntament amb el Bayer Leverkusen, Roma i BATE Borisov. El morbo, el retrobament de Lucho amb l'afició Giallorossi

Barcelona

El FC Barcelona ha quedat enquadrat en el sorteig de la Champions League dins el Grup E juntament amb el Bayer Leverkusen, Roma i BATE Borisov. A priori, el conjunt blaugrana no hauria de tenir problemes per passar a la següent fase. El que sí que tindrà morbo serà el retrobament de Luis Enrique amb l'afició Giallorossi.

L'Atlètic de Madrid també ha tingut sort compartint grup amb el Benfica, Galatasaray i Astana. Excepte catàstrofe, els del Cholo es plantaran amb solvència en vuitens de final.

El Reial Madrid s'enfrontarà al PSG, Xakhtar i Malmö. El conjunt parisenc de Di María serà el principal rival dels blancs per passar com a primer de grup.

València i Sevilla hauran de lluitar més. El conjunt xe es reptarà amb el Zenit, Lió i Gant; mentre els sevillans suaran per col·locar-se entre els dos primers en un dels grups més difícils del sorteig: el subcampió Juventus, el totpoderós Manchester City i el Monchengladbach.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00