Sociedad
BPA

Una majoria de treballadors, a favor de raiffeisen.ad

Uns 120 empleats de l'entitat intervinguda per l'AREB han participat aquest dijous a la reunió de presentació del projecte

Eusebi nomen intervenint en la reunió d'ahir amb empleats de BPA per presentar la iniciativa Raiffeisen.ad / Ràdio SER Principat d'Andorra

Andorra la Vella

Una majoria d'empleats de BPA és favorable a la iniciativa de banc cooperatiu Raiffeisen que impulsa un grup ciutadà encapçalat per l'economista Eusebi Nomen.

Uns 120 empleats de l'entitat intervinguda per l'AREB han assistit aquest dijous a la reunió de presentació del projecte i han acordat iniciar ja els treballs d'avaluació per tirar-lo endavant, amb una reunió que tindrà lloc dimecres vinent.

Alguns dels treballadors assistents, en declaracions a la SER, han valorat molt positivament la iniciativa, assegurant que almenys es presenta una opció per recapitalitzar BPA. És el cas de la Carolina, qui ha explicat que "almenys hi ha una proposta sobre la taula".

Carolina, una treballadora de BPA veu amb esperança la proposta de Raiffeisen

00:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0285420150828111456/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Un altre dels empleats assistents, el Xavier, ha qualificat la trobada "d'èxit", després de "la controvertida votació del conveni amb l'AREB", perquè, segons diu, "els afectats han vist un projecte clar".

L'èxit de la trobada ha provocat que la setmana vinent hi hagi ja una primera reunió de treball per desenvolupar el projecte cooperatiu entre els treballadors.

Un dels seus impulsors i portaveu, Eusebi Nomen, ha indicat que també hi ha una reunió convocada per l'AREB per a dijous vinent per explorar la viabilitat del projecte, cosa que ha qualificat de molt positiva.

Eusebi Nomen explica que l'Areb els ha convocat per una segona reunió

00:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0285420150828112552/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Nomen insisteix que el projecte Raiffeisen és el que causa la menor pèrdua de valor del capital de BPA, el que garanteix el futur de la totalitat de la plantilla de BPA i dels dipòsits dels clients. I que per ara no "hi ha cap més oferta per adquirir BPA".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00