Sociedad

Albiol nega intencionalitat política en els registres a Convergència

El candidat del PPC acusa Raül Romeva d'amagar "sota les seves faldilles" Artur Mas després d'haver-lo criticat per les retallades i les sospites de corrupció

Barcelona

El candidat popular, Xavier Garcia Albiol, ha assegurat que els registres d'ahir a les seus de la Fundació CatDem i de Convergència es van fer perquè existeixen "indicis clars" de delicte, de cobrament de comissions il·legals. Diu que la entrada en aquests edificis no s'ha decidit "en un despatx fosc de Madrid a través d'un informe que no signa ningú". Nega així que formin part d'una estratègia política a les portes de les eleccions del 27 de setembre com denunciaven els dirigents convergents.

A més, Albiol, durant la presentació de la seva candidatura, ha aprofitat les sospites de corrupció que planen sobre Convergència per atacar també al cap de llista de la candidatura 'Junts pel Sí'. Diu que Raül Romeva, amaga ara "sota les seves faldilles" Artur Mas després d'haver-lo criticat durament per les retallades i les ombres de corrupció. "Quina vergonya, senyor Romeva, qui l'ha vist i qui el veu", ha dit Albiol, que ha recordat que Romeva "fa 5 mesos havia criticat Artur Mas per la corrupció i ara el tapa, el protegeix".

Ciutadans també s'ha referit avui a l'escorcoll a la seu de la fundació CatDem i a la de Convergència. La cap de llista ha demanat Artur Mas que aparqui el victimisme i que no intenti fer veure que l'actuació judicial que afecta a Convergència és un atac contra Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00