Sociedad
SORAYA SÁENZ DE SANTAMARÍA

"Em fan por els governants disposats a incomplir les normes"

La vicepresidenta del Govern ha passat pels micròfons de la SER

"Hay un crecimiento exponencial de las solicitudes de asilo en España"

"Hay un crecimiento exponencial de las solicitudes de asilo en España"

Madrid

Soraya Sáenz de Santamaría ha estat entrevistada per Pepa Bueno al programa 'Hoy por hoy' de la Cadena SER. La vicepresidenta, que ha tractat diversos temes, com la crisi dels refugiats sirians o l'aprovació dels pressupostos generals del 2016, també ha dedicat uns minuts a les eleccions catalanes previstes per al 27 de setembre. Sáenz de Santamaría ha assenyalat que li fan "molta por els governants disposats a incomplir les normes", i ha evitat respondre si seria partidària de suspendre l'autonomia de Catalunya com a última resposta davant els sobiranistes. "Jo, abans de res, dic a la responsabilitat. No es pot sotmetre als ciutadans catalans a aquest esquinçamen ".

Sobre el que ha fet el govern pensant en els ciutadans de Catalunya, Sáenz de Santamaría ha destacat que "l'Estat va donar 50 milions de euros perquè la Generalitat pogués pagar els seus serveis bàsics, això hem fet", i ha apostat per "revisar el finançament autonòmic, però no per acontentar, sinó per tenir un sistema que garanteixi l'estat de benestar".

Quant als sobiranistes, la vicepresidenta ha assegurat que, per a ells, no tenen estratègia política alguna perquè "cada concessió que obtenen la utilitzen en el seu benefici, és una meta volant, mai definitiva".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00