Sociedad
FORMACIÓ ACADÈMICA

Comença la Universitat d'Estiu centrada en les relacions amb Europa

El cap de Govern, Antoni Martí, inaugura la 32ª edició

El moderador de la 32a Universitat d'Estiu d'Andorra, Jean-Paul Marthoz, aquest diumenge en la roda de premsa de presentació de l'esdeveniment / J.D. ANA

Andorra la Vella

La 32ª Universitat d’Estiu parlarà de la UE i les seves possibilitats de futur per a Andorra a partir d'aquest dilluns.

L’objectiu de l’organització d’aquesta edició, organitzada pel Govern d’Andorra, és el d’abordar els temes relacionats amb la Unió Europea des de diverses perspectives per “tenir una visió transversal dels diferents eixos i temes que tenen a veure amb aquesta organització”, ha explicat la directora d’Ensenyament Superior i Recerca, Meritxell Gallo.

Amb el títol ‘Europa, reptes de futur’ el Govern vol crear debat pedagògic sobre temes com la filosofia de la construcció europea, els lobbies’ –que presentarà aquest dilluns el politòleg Justin Greenwood amb l’esperança de demostrar que són una eina per donar veu als ciutadans a Europa–, la crisi econòmica, les relacions europees amb altres regions, la participació europea d’Andorra o els drets humans.

L’encarregat d’inaugurar les sessions aquest dilluns serà el cap de Govern, Antoni Martí, mentre que la conferència inaugural serà a càrrec del professor Gérard Bossuat, que parlarà de la història de la Unió, la seva filosofia i principis fundadors.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00