Sociedad
BÀSQUET

L'ACB manté una lliga de 18 equips i no inscriu l'Ourense la propera temporada

Recorrerà la decisió del CSD argumentant que l'equip gallec està en causa de dissolució. El calendari de competició es farà públic aquest dimarts

L'Assemblea de l'ACB ha acordat avui mantenir el calendari amb 18 equips i ratifica la no inscripció de l'Ourense la propera campanya. / EMILIO COBOS Diario AS

Andorra la Vella

Els clubs de la lliga ACB han decidit per unanimitat aquest dilluns recórrer la decisió del Consell Superior d'Esports i no inscriurà l'Ourense a la Lliga Endesa la propera temporada. Per tant, es manté el calendari amb 18 equips, calendari que farà públic aquest dimarts amb la presència del Bilbao Bàsket i el Fuenlabrada.

A l'assemblea de clubs celebrada aquest dilluns, els equips de la màxima categoria del bàsquet espanyol han rebutjat la resolució del Consell Superior d'Esports i han decidit recórrer la decisió davant els tribunals competents de manera immediata.

A través d'un comunicat , els clubs membres de l'ACB consideren que la decisió del 3 de juliol "es va ajustar estrictament als estatuts de l'organització, aprovats prèviament pel Consell Superior d'Esports, on s'establia com a requisit d'ascens no trobar-se en causa de dissolució".

Segons l'ACB, després de la resolució dictada pel Consell Superior d'Esports, s'ha sol·licitat una auditoria addicional la qual ratifica que l'Ourense es troba en causa de dissolució a 30 de juny d'enguany.

Per aquesta raó, l'assemblea de l'ACB ha mostrat "la seva més absoluta disconformitat amb la resolució" per considerar-la "una ingerència en la capacitat organitzativa de l'Associació i per no estar ajustada a dret".

Així doncs manté la seva decisió del 3 de juliol i recorrerà la resolució del Consell Superior d'Esports, negant-se a inscriure per tant l'Ourense i mantenint un calendari d'emparellaments de 18 clubs, contemplant Bilbao i Fuenlabrada.

El calendari de competició de la temporada 2015-2016 de l'ACB es farà públic aquest dimarts.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00