Sociedad

L'Ajuntament vol accelerar la nova xarxa d'autobusos

El procés participatiu que ha engegat el consistori ajorna fins a primers d'any la inauguració de les 3 línies que havien d'arrencar a la tardor

Foto de archivo

Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona vol accelerar la implantació de la nova xarxa d'autobusos i abandonar la idea d'anar posant-la en marxa, per fases, a poc a poc. Tot i això, ha retardat l'entrada en servei de 3 noves línies, prevista per a aquesta tardor, per escoltar abans les opinions dels veïns.

La regidora de mobilitat, Mercedes Vidal, considera que la xarxa només tindrà la potencialitat i els usuaris que es busquen si està tota en funcionament. Vol que la xarxa es completi amb les 15 línies que falten abans d'acabar aquest mandat, però no s'arrisca amb una data concreta. Creu que no és una bona idea anar inaugurant línies de tres en tres i que prefereix posar-ho en funcionament tant ràpid com es pugui. "Si podem posar-ne de cop 8 no en posarem 5 i abandonarem la lògica de fases", ha explicat la regidora.

Les tres línies que havien d'entrar en funcionament aquesta tardor no ho faran fins a primers d'any. El motiu és que l'Ajuntament vol fer abans un procés participatiu amb els veïns dels barris afectats que ja ha començat.

Convergència i Unió critica el retard en la posada en marxa d'aquestes 3 noves línies. Assegura que no hi ha cap motiu per ajornar la inauguració i manté que ja s'havia parlat amb els veïns del traçat d'aquests recorreguts.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00