Sociedad

Recuperar l'hegemonia a Europa

Sergio Scariolo té dos clars objectius: recuperar l'hegemonia a Europa i aconseguir plaça directa pels Jocs Olímpics de Rio

GRA169. BERLÍN, 04/09/2015.- Los jugadores de la selección española de baloncesto Sergio LLull, Pau Gasol y Fernando San Emeterio (i-d) en el hotel de concentración en Berlín, apenas veinticuatro horas antes del debut en el Eurobasket 2015 ante Serbia. EFE/Juan Carlos Hidalgo / Juan Carlos Hidalgo EFE

Barcelona

Aquest dissabte comença a Berlín un Europeu molt important per la selecció Espanyola, Sergio Scariolo, que ha tornat a la banqueta després de la desfeta del mundial de l'any passat, té dos clars objectius: recuperar l'hegemonia a Europa i aconseguir plaça directa pels Jocs Olímpics de Río.

Aquests segon repte passa per arribar a la final o, com a mínim, per jugar un preolímpic. Espanya haurà de canviar la seva tradicional filosofia d'anar de menys a més i la raó no és altra que l'exigència dels rivals a la primera fase. Sèrbia, Turquia, Alemanya i Itàlia estan al mateix grup i per tant caldrà no badar.

Pel que fa a l'equip, és una incògnita. Pau Gasol lidera un grup on no hi són el seu germà Marc, Navarro, Ricky, Calderón ni Ibaka. La base de la selecció, al marge de Pau Gasol, es el Reial Madrid, però cal destacar també la presencia de Nico Mirotic.

Finalment, pel que fa als favorits, Franca es situa a la pole, Sèrbia, Espanya, Croàcia, Lituània també tenen moltes opcions. Tot sembla indicar que serà un campionat molt obert.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00