Sociedad

Suport als refugiats

Centenars de persones s'han concentrat a Barcelona

Barcelona

Centenars de persones s'han concentrat davant del poliesportiu de l'Estació del Nord convocades per la plataforma Stop Mare Mortum.

Una catifa de color blau plena d'espelmes enceses simbolitza el drama dels refugiats sirians i de totes les persones que perden la vida al Mediterrani intentant arribar a Europa.

Entre els assistents a aquesta concentració han estat dirigents de sindicats, representants de diversos partits polítics i membres d'associacions i entitats com per exemple Tanquem els CIE ( Centres d'Internament d'Estrangers). Però també molts ciutadans anònims, disposats a col.laborar en l'acollida de refugiats sirians.

Entre els que ja s'han implicat hi ha l'Anna que s'acaba d'apuntar a una associació i ja està buscant a Barcelona locals on es pugui acumular roba, menjar i altres coses que puguin necessitar les persones que arribin fins aquí buscant refugi.

Les espelmes han quedat enceses mentre a l'interior del poliesportiu de l'Estació del Nord els alcaldes de Barcelona, Madrid, Santiago de Compostela, A Coruña, Saragossa, Cadis, Badalona i Pamplona parlaven del canvi que s'ha produït a les seves ciutats. Però també del drama dels refugiats i de la capacitat de les ciutats per ajudar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00