Sociedad
PARRÒQUIES

Encamp tanca el segon trimestre amb 7 milions de superàvit

L'endeutament del comú se situa als 129 milions d'euros, 4 dels quals corresponen a la societat participada del Funicamp

ANA

Andorra la Vella

El Comú d'Encamp ha tancat el segon trimestre amb un superàvit de 7 milions d'euros. Pel que fa a l'endeutament, aquest arriba als 29'8 milions d'euros dels quals, segons ha explicat el cònsol menor, Jordi Torres, 24 milions corresponen a l'endeutament real del Comú i els 4 restants són d'endeutament de la societat participada del Funicamp. En aquest sentit, Torres s'ha mostrat satisfet amb aquestes xifres i ha assegurat que "s'ha fet una bona feina".

Per la seva banda, des d'SDP, la consellera Eluska Galdós, ha considerat que els informes trimestrals no són significatius "i més tenint en compte que aquí s'inclou la forta injecció de diners procedent de Gevivasa".

Per altra banda, el Consell de Comú d'aquest dijous ha aprovat per unanimitat la creació del col·legi electoral al Pas de la Casa i la publicació d'un cens electoral provisional dels residents al poble a finals de setembre, perquè durant dos mesos, es comprovin les dades i es pugui sol·licitar el canvi d'adreça si s'escau.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00