Sociedad
Banc dels Aliments a Catalunya

Més de mig milió de litres de llet

És el resultat de la campanya 'Cap nen sense bigoti' impulsada per l'Obra Social La Caixa i que ha arribat a 250.000 persones

La campanya 'Cap nen sense bigoti' recull 565.000 litres de llet per als bancs dels aliments catalans / Albiol, Laura ACN

Barcelona

Més de mig milió de litres de llet per destinar-los als beneficiaris del Banc dels Aliments a Catalunya. És el resultat de la campanya 'Cap nen sense bigoti' impulsada per l'Obra Social La Caixa i que ha arribat a 250.000 persones.

En el conjunt de l'Estat s'han recollit 1,2 milions de litres. La campanya tindrà continuïtat el 2016.

Les aportacions han arribat als 565.000 litres a través de la recollida de cartrons de llet a les oficines de La Caixa o bé amb donatius econòmics per comprar el producte.

La campanya 'Cap nen sense bigoti', en referència a la marca blanca que queda sobre el llavi quan es beu un got de llet, es va engegar al mes d'abril i es renovarà l'any que ve, segons confirma el director general de la Fundació Bancària La Caixa, Jaume Giró.

Tot i que la llet recollida ha arribat a 250.000 persones, el Banc dels Aliments manté que continuen sent deficitaris per la demanda que té aquest producte entre els seus usuaris.

El Banc dels Aliments i La Caixa han signat un conveni per la cessió d'un camió frigorífic per poder distribuïr aliments frescos i congelats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00