Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad

Un miler d’aules en barracons

Hi ha menys nens que faran classes en mòduls prefabricats, però encara hi ha un miler de classes que es faran en aquestes condicions. Però la situació en alguns casos és pitjor: A l'Hospitalet de Llobregat, l'escola Paco Candel fins i tot els barracons no es poden utilitzar

Operaris treballant en el barracó nou de l'escola Paco Candel de l'Hospitalet del Llobregat / ACN

L'Hospitalet de Llobregat

El nou barracó que ha de dotar de més espai als alumnes de l’escola Paco Candel va arribar procedent d’un altre centre el 31 d’agost. I ho va fer en un estat que feia necessàries unes obres que encara no s’han acabat. “Els lavabos estan oxidats i les parets tenen forats, està totalment destrossat”, resumeix la presidenta de l’associació de famílies d’alumnes, Vicky Gutiérrez.

La instal·lació del nou mòdul prefabricat es va acordar el passat mes de març. Tant les famílies com l’Ajuntament de l’Hospitalet apunten que si el mòdul prefabricat s’hagués instal·lat al juliol enlloc de fa dues setmanes haurien tingut temps de fer els treballs d’adequació necessaris abans de l’inici de curs.

Amb el barracó inhabilitat, l’escola comença el curs amb els alumnes de segon i tercer de primària reubicats com poden en espais com l’aula de psicomotricitat i el laboratori. S’espera que els barracons estiguin en condicions en dues setmanes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00