Sociedad | Actualidad
REUS

Un llamp esquerda la fumera de ‘La Fàbrica’ que haurà de ser enderrocada

Les intenses pluges d’aquest diumenge a la matinada ha deixat tocada l’emblemàtica xemeneia del Passeig Mata. L’arquitecte municipal decidirà si s’ha de tirar a terra.

Reus

Un llamp ha caigut a primera hora d’aquest diumenge sobre la xemeneia de ‘La Fàbrica’ de Reus, un espai emblemàtic de la zona nord de la ciutat. L’incident és greu, fins al punt que l’arquitecte municipal, juntament amb els Bombers de la Generalitat, ha determinat que cal enderrocar-la, pel perill que suposa que l’estructura caigui i provoqui mals majors.

Es tracta de la fumera de la fàbrica Weger, (que dóna nom a la famosa sala de festes que hi ha als seus baixos) inclosa en el Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic de Reus. L’envergadura de tot plegat ha obligat a desallotjar una trentena de veïns de la zona per precaució i alguns cotxes que hi havia aparcats en els carrers adjacents s’han vist afectats.

Fortes pluges

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, a Reus han caigut al llarg de la matinada uns 35 litres per metre quadrat. No és una xifra significativament elevada, però l’aiguat ha estat considerablement concentrat en el temps i això ha provocat que s’inundessin algunes zones de la ciutat.

De fet, els bombers de la Generalitat de Catalunya han hagut de fer diverses intervencions en baixos i garatges que s’han vist inundats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00