Sociedad

Apareix un taxista mort amb una bossa al cap en un camí

El cos ha estat localitzat a les 9 al costat del vehicle a la carretera de Cerdanyola

El lloc on han trobat el taxista mort / Anna Punsí

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home que ha aparegut cap a les 9 del matí en un camí de terra al costat d'un taxi a la carretera que va a Cerdanyola per sobre de la Ronda de Dalt. Els investigadors han comprovat que es tracta del conductor del vehicle i intenten esbrinar com ha mort. De moment totes les hipòtesis estan obertes, des que es tracti d'un homicidi fins a que sigui un suïcidi.

Els agents han trobat la cartera del taxista mort a dins del vehicle / Anna Punsí

Segons ha pogut saber SER Catalunya, tres persones que passaven caminant per aquesta zona han vist el cos estirat de bocaterrosa i amb una bossa de plàstic al cap: "Hem trobat un xicot a terra que estava amb una bossa blanca de plàstic al cap. D’uns trenta-quaranta anys. L’hem intentat despertar i com que no responia hem trucat al 112. Després hem vist el taxi que estava aquí sense ningú a dintre. Nosaltres veníem a fer un tomb i a esmorzar a Can Coll i ens hem trobat el cos al mig del camí, i el taxi a 10 metres. Primer hem pensat que estava dormint, perquè de vegades ens trobem gent dormint per aquí"

El punt quilomètric on ha aparegut el cadàver del taxista amb la bossa al cap és terme municipal de Cerdanyola.

Agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de Barcelona ja són al lloc on ha estat localitzat el cos / Anna Punsí

Agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de Barcelona ja són al lloc on ha estat localitzat. També s'hi han desplaçat agents de la Policia Científica per pentinar l'entorn del cadàver i també l'exterior i interior del taxi que està molt a prop del cos.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00