Sociedad

Urbanisme permet a Clínica Girona traslladar-se a la carretera de Barcelona

La Comissió Provincial d'Urbanisme ha aprovat la construcció de la nova seu de Clínica Girona als terrenys que ocupava el concessionari Citröen a la carretera de Barcelona. Això alliberarà espai al centre de la ciutat que es destinarà a usos comercials.

Clínica Girona es traslladarà a l'accés sud de la ciutat. / ACN

Girona

L'Ajuntament de Girona ja va donar el vist i plau a l'operació el mes de juliol i faltava el d'Urbanisme. El dóna tot i que el director general, Agustí Serra, diu que està condicionat a uns petits retocs de tramitació.

Ara l'Ajuntament ha de concedir el permís d'obres per començar a construir el nou centre hospitalari, de 26.000 metres quadrats. Es calcula que costarà uns 50 milions d'euros.

Fa uns anys, Clínica Girona va comprar uns terrenys a Fornells per traslladar-s'hi però la seva intenció sempre havia estat quedar-se a la ciutat.

L'espai que ara ocupa al carrer Joan Maragall es destinarà a usos comercials, hotelers i d'oficines i cedirà uns 200 metres quadrats al col·legi Verd, amb el que llinda.

També cedirà a l'Ajuntament de Girona gairebé 20.000 metres quadrats a la zona de l'Avellaneda per fer-hi una zona verda.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00