Sociedad
Nàstic de Tarragona

El Nàstic perd contra l’Alcorcón el primer partit de la temporada al Nou Estadi (0-2)

Els de Vicente Moreno feia 14 mesos que no perdien com a locals. La jornada ha estat fatídica per als equips del Camp de Tarragona. A part del Nàstic, també han perdut el CF Reus i La Pobla.

Els jugadors del Nàstic abans del partit contra l'Alcorcón. / Edu Pino

Tarragona

Una autèntica llàstima. El Nàstic tenia el partit controlat, allí on volia. Només faltaven els gols per a seguir amb un inici de lliga espectacular. Però la salsa del futbol no arribava de cap manera. Primera part espectacular del Nàstic davant un Alcorcón que no va inquietar a Reina. Però a la segona meitat la cosa va canviar. Dos pèrdues de pilota al mig del camp van castigar als de Vicente Moreno. Primer als 5 minuts de la represa, permetent a Oscar Plano plantar-se a la frontal de l’àrea i superant a Reina amb un xut creuat. Només 10 minuts després, una nova pèrdua de la pilota a la zona de creació la va aprofitar David Rodríguez que per velocitat va desfer-se Pablo Marí i Iago Bouzón per plantar-se davant Reina i fer el 0 a 2 definitiu.

A partir d’aquí el guio del partit va ser un altre. Va poder retallar distàncies al Nàstic però també va poder sentenciar l’Alcorcón. Al final, primera derrota del Nàstic com a local. Els granes feina 14 mesos que no perdien a casa. La darrera derrota va ser el 24 d’agost del 2014 contra el Sant Andreu, quan l’equip va perdre per 0 a 1.

Després del partit, Vicente Moreno es lamentava de la derrota:

Moreno lamenta la derrota

00:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000082812/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

També va parlar Jordi Calavera, que cridava a l'optimisme per a preparar el proper partit de lliga:

Calavera parla de la derrota

00:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000082810/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Derrotes del Reus Deportiu i La Pobla

La jornada ha estat fatídica per a tots els equips referents de casa nostra. El CF Reus va veure com l’Alcoyano trencava l’inici brillant dels de Natxo Gonzalez. Va fer-ho per 3 a 0 per culpa de 14 minuts fatídics a la segona meitat, on el local Alex Rubio va fer un hattrick que va noquejar als del Baix Camp.

Per la seva part, La Pobla de Mafumet va tornar a perdre i segueix en zona de descens. Els de Martin Posse van caure per 1 a 2 contra l’Huracan, el filial del Nàstic va encaixar un gol al minut 86 que els va privar d’esgarrapar un punt.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00