Sociedad

Dos morts en l’accident d’un ultralleuger a Torregrossa

L'alcalde de Torregrossa, Josep Maria Puig, ha explicat que l'aparell s'estava enlairant quan ha tingut algun problema, ha impactat amb el terra i s'ha incendiat.

Moment en què els serveis d'emergència rescaten un dels cadàvers del lloc de l'accident, a l'escola de vol de Torregrossa. Foto del 25 d'octubre. / Laura Cortés ACN

Torregrossa

Els Bombers han rebut l’avís sobre les 10:49 d’aquest diumenge al matí. L’ultralleuger, amb dos ocupants, ha tingut un accident en uns camps al costat de les pistes del Club Aeri ULM Mollerussa, dins del terme municipal de Torregrossa, al Pla d’Urgell, i posteriorment s’ha incendiat.

Segons l'alcalde de Torregrossa, Josep Maria Puig, l'aeronau s'acabava d'enlairar, quan ha tingut algun problema, s’ha desestabilitzat i ha acabat precipitant-se a terra. "Ha estat a la sortida de l’avió, quan s’enlairava, per les circumstàncies que sigui, sembla que perquè no portava prou força o pel que sigui. No s’ha enlairat en les condicions que tocava i ha topat amb el terra a la sortida i això ha fet que es descompensés i es precipités cap a avall” ha explicat l'alcalde.

L'aparell s'acabava d'enlairar de l'aeròdrom de Mollerussa i, per causes que s'estan investigant, després de topar amb uns arbres s'ha estavellat en una sèquia de reg i s'ha incendiat.  Com a conseqüència els dos ocupants han perdut la vida al mateix lloc de l'accident. Es tracta del pilot, un veí de Lleida, de 59 anys i l'acompanyant, veí de Barcelona, de 62. Tots dos eren socis de l'Aeroclub.

Fins al lloc, s'han desplaçat quatre dotacions dels Bombers que han treballat en les tasques d'extinció de les flames. Posteriorment, agents de la Policia Judicial dels Mossos d'Esquadra han procedit amb els tràmits per a l'aixecament dels cossos i, un cop acabat, esl efectius dels Bombers han fet l'excarceració i rescat dels cadàvers.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00