Sociedad
Nàstic de Tarragona

El Nàstic empata contra al Numància al minut 93 amb un gol de Marcos de penal

Alex Alegria ha avançat al Numància al minut 72 amb una gran rematada. Quan semblava que el Nàstic tenia el partit perdut, un gol de Marcos des del punt de penal al temps de descompte ha certificat un punt per als de Vicente Moreno que segueixen en zona de play-off.

Marcos celebra el gol de l'empat contra el Numància amb Xisco Muñoz i Alex López. / La Liga

Tarragona

No és el primer cop que el Nàstic declara els seus partits no aptes per a cardíacs. Marxar abans d’hora durant un partit del conjunt de Tarragona pot fer que et perdis quelcom important del partit i avui ha tornat a ser el cas. Quan semblava que tot estava perdut i que el Numància es quedaria amb els tres punts, un penal al minut 92 ha estat clau per a que el Nàstic es pogués endur un punt en la seva visita a Sòria.

No ha estat un partit brillant per als granes, que durant la primera meitat han patit de valent per a poder mantenir el marcador a zero. El Numància ha gaudit de dues ocasions molt clares per poder-se avançar, però Reina ha estat providencial per anar al descans sense gols.

fitxa tècnica

CD Numancia: Munir, Pedraza (Íñigo Pérez, 38’), Gaztañaga, Luis Valcarce, David Concha, Juanma, Unai Medina, Natalio (Alex Alegría, 65’), P. Orfila, Oscar Díaz (Nacho, 76’) i Pablo Valcarce. Nàstic: M. Reina, Jordi C, I. Bouzón, P. Marí, Mossa, Gal Arel (Xisco M, 31’), Xavi Molina (De la Espada, 85’), D. Rocha, J. Naranjo (Emaná, 64’), J. Assoubre i A. de Groot. Gols: 1-0, Alex Alegría (73’); 1-1, De la Espada (90+2’). Targetes: J. Naranjo (18’), Íñigo Pérez (49’), J. Assoubre (51’), Jordi C. (81’) i Juanma (90’). Àrbitre: Sr. Sagües Ozcoz (Col·legi basc) Incidències: Partit corresponent a la jornada 10 de la Liga Adelante. Partit disputat al Nuevo Estadio Los Pajaritos davant de 2.817 espectadors.

La imatge del Nàstic a la segona meitat ha millorat. L’equip ha sortit més endollat i amb més confiança en atac. Naranjo ha pogut donar la sorpresa en els primers instants de la represa amb un xut que se’n ha anat fregant el pal Esquerra de la porteria defensada per Munir. El Nàstic s’ha anat fent gran i les ocasions han anat arribant. Emaná i Rocha han estat apunt de fer el primer per als de Vicente Moreno, però ha succeït tot el contrari.

Quan més a prop del gol estava el Nàstic, ha arribat el gol del Numància al minut 72, quan Alex Alegria aconseguia rematar magistralment una centrada des de la banda esquerra. Amb el resultat a favor, el Numància ha endarrerit línies i s’ha replegat per defensar el gol favorable. Els de Vicente Moreno s’han bolcat en atac i han seguit insistint en busca d’un gol que els permetés rascar un punt de ‘Los Pajaritos’. La recompensa ha arribat en l’últim moment del partit en un penal comés sobre Marcos que el mateix davanter grana s’encarregaria de transformar en gol de l’empat definitiu al minut 93. Amb el punt aconseguit a Soria, el Nàstic suma 16 punts i se situa sisè, en zona de play-off d’ascens.

Escolta les paraules de Vicente Moreno en la roda de premsa posterior al partit contra el Numància:

El Nàstic salva un punt al minut 93 des del punt de penal

Victòria del Reus Deportiu i empat de La Pobla.

El Reus Deportiu s’ha situat segon després de superar el cuer de la lliga, el Llosetense per un 3 a 0. La falta de gols al primer temps ha estat contrarestat a la segona meitat amb els gols d’Oscar Rico i d’Edgar Hernández per partida doble.

Per la seva part, La Pobla de Mafumet ha empatat sense gols a Cornellà contra el líder de la lliga. Els de Martín Posse han sumat un punt molt valuós però que els segueix situant en zona de descens a quatre punts de la permanència.