Sociedad
REUS

Regidors i representants veïnals ballen i canten per recollir joguines per nens

La Federació d’Associacions de Veïns organitza una gala per recollir joguines per als nens i nenes més necessitats dels barris de Reus. En total s’han recollit unes 400 joguines.

El material recollit per la FAVR. / Marc Càmara

Reus

Juan Carlos Sánchez, portaveu de Ciutadans a Reus, i Anabel Martínez, regidora del PSC a la capital del Baix camp, s’han erigit en els guanyadors de la primera edició de la Gala Benèfica de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus, la FAVR.

Regidors i representants veïnals ballen i canten per recollir joguines per nens

Els han acompanyat en el pòdium Andreu Martín, regidor també del PSC, Montserrat Caelles, regidora de Cultura i l’Associació de Veïns del Barri Montserrat.

Una acció solidària... i divertida!

Regidors i representants veïnals ballen i canten per recollir joguines per nens

La FAVR compleix 25 anys i enguany ha volgut celebrar una gala per recollir joguines per als nens mes necessitats de Reus. A la gala hi han participat líders veïnals i regidors de l'Ajuntament. Com els regidors d'ARA Reus i Reus Esquerra Nacional, que han fet una imitació del quartet suec ABBA; o la regidora de Cultura, Montserrat Caelles, que ha interpretat (magistralment) el tema ‘New York’ posant-se a la pell de Liza Minnelli.

Caelles, de fet, juntament amb el grup municipal de CDC, han guanyat el guardó a la millor caracterització. I Martín, a la millor coreografia. Els guanyadors han estat la parella formada per Sánchez i Martínez i el premi especial a l’actuació més divertida, se l’han endut els veïns del barri Montserrat amb ''yo soy minero''.

La gala ha servit per recollir 400 joguines per als nens dels barris de Reus i per a passar una estona de somriures al Teatre Bartrina.

 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00