Directo

CONSEJO DE MINISTROS Los ministros Pilar Alegría, Óscar Puente, Ángel Víctor Torres y Diana Morant explican los acuerdos adoptados por el Gobierno

Sociedad
ELECCIONS COMUNALS

UP+DA presenta una candidatura "molt dinàmica"

Confia que la presència de tres llistes no els penalitzi

Els candidats d'UP+DA passegen pel poble d'Encamp després de la presentació pública d'aquest matí. / G.LL.T. ANA

Encamp

Els integrants de la candidatura d'UP+DA de cara a les eleccions comunals d'Encamp s'han donat a conèixer aquest dimecres al matí amb un esmorzar amb els mitjans de comunicació.

El cap de llista, Jordi Torres, ha destacat que l'equip que l'acompanya és "molt dinàmic" i que "combina l'empenta de la joventut amb el seny de la gent amb experiència". En relació al fet que en aquesta ocasió es presentin tres llistes, Torres s'ha mostrat confiat que això no els penalitzarà i que es repetirà la tònica de les darreres eleccions generals.

El candidat a cònsol major ha remarcat que la candidatura que presenta UP+DA vol donar continuïtat a la tasca feta els darrers quatre anys per la majoria de la qual ell mateix i quatre integrants més de la llista n'han format part. En aquest sentit, ha destacat que la llista combina la presència d'aquestes cinc persones que "ja han estat a l'administració" amb "gent nova que està molt il·lusionada".

El candidat a cònsol major ha destacat que "els darrers dos anys de mandat ja s'ha notat una empenta, i l'objectiu de la candidatura és acabar de desenvolupar millores a Encamp i al Pas de la Casa".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00