Sociedad

Nylstar pacta una rebaixa de l'ERO temporal a 34 treballadors

Finalment, la tèxtil Nylstar de Blanes enviarà 34 treballadors a l'atur durant un màxim de dos anys. L'acord ha estat acceptat pel comitè d'empresa com a mal menor perquè la proposta inicial era més agressiva. L'empresa té previst cobrir aquestes places amb personal que és a punt de jubilar-se. On no hi ha hagut acord és en la modificació d'horaris.

Girona

Inicialment, l'empresa volia acomiadar una cinquantena de persones però després va presentar un ERO temporal al comitè d'empresa que afectava 45 treballadors; persones que haurien d'anar a l'atur durant un màxim de 2 anys.

Al final, la xifra s'ha reduït a 34 persones. Segons Comissions Obreres, el gruix principal està format per persones que tenen 59 anys i que d'aquí a dos anys es poden jubilar.

Tot i això el President del comité d'empresa de Nylstar, Carlos Marín, diu que aquest és el millor acord possible.

Carlos Marín, president comitè d'empresa Nylstar

00:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000109354/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

On no hi ha hagut acord és en la reforma dels horaris de treball de la secció de filatures, on hi treballen unes 60 persones. Treballaran durant 21 dies seguits a torns rotatoris de matí, dia i nit i després tindran 7 dies de festa per poder tancar tota la secció.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00