Sociedad

Tragèdia al barri de la Devesa

Fonts de la investigació expliquen que la mare de 42 anys va llençar les seves filles d'1 any i 11 mesos per la finestra d'un tretzè pis i després es va suïcidiar tirant-se al buit. Va passar en un edifici del carrer Joaquim Vayreda, al barri de la Devesa de Girona. Centenars de persones han guardat aquest dijous un minut de silenci a la Plaça del Vi davant de l'Ajuntament

Un minut de silenci en record a la mare i les seves dues filles / Ajuntament de Girona

Girona

La policia ha entregat la documentació al jutjat d'instrucció número 4 de Girona que porta el cas, que si s'acaba confirmant la primera hipòtesis acabarà concloent que la mare va tirar les dues filles per la finestra abans de suicidar-se. A l'interior del pis els agents no hi van trobar cap signe de violència i tot estava en ordre.

En el moment del succés, la dona i les nenes estaven soles al pis, que és el despatx professional que compartien ella –que era aparelladora- i el seu marit, que és arquitecte. El pare estava treballant fora i l’altre fill de la parella, que té uns 8 anys, era amb els seus avis. L’home, que va ser localitzat al cap de molta estona, va haver de rebre atenció psicològica.

Veí del Güell

00:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000109835/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tant els veïns com les autoritats que es van concentrar al lloc dels fets van mostrar la seva indignació per les més de tres hores que els cadàvers van estar estesos a terra, al lloc on van caure. La comitiva judicial que havia de fer els aixecaments no va arribar fins al cap de tres hores.

Flors i espelmes al lloc on van morir la mare i les dues filles

Fons judicials consultades per SER Catalunya diuen que, certament, la jutgessa es va presentar al lloc dels fets pels volts de les 10; dues hores i mitja més tard de la caiguda mortal però menys d'una hora -adverteixen- des que van rebre l'avís per part dels Mossos d'Esquadra.

Aquestes tres morts han causat consternació al barri de la Devesa. Es tracta d’una família força coneguda a la ciutat. Aquesta dona havia treballat fins no fa gaire a l’Ajuntament de Girona.

MINUT DE SILENCI A GIRONA

Aquest migdia de dijous, més de 200 persones han guardat un minut de silenci davant l'Ajuntament de Girona, que també ha suspès tots els actes oficials convocats per avui en senyal de dol.

Coneguts de la família, representants polítics, treballadors de l'Ajuntament de Girona --la dona hi havia treballat-- i professors de l'escola Annexa on estudiava la filla gran s'han concentrat a les 12:00h a la Plaça del Vi per recordar a les tres víctimes.

El Departament d'Ensenyament també ha activat personal per donar suport psicològic en aquesta escola de Girona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00