Política

Com si el cas Pujol no existís

ERC fa recompte de polítics corruptes i obvia els de Convergència

Gabriel Rufián amb Oriol Junqueras / Aleix Moldes ACN

Barcelona

La paraula “corrupció” pràcticament no apareix als mítings d’ERC. L’únic que n’ha parlat, de moment, és el candidat al Senat, el jutge Santi Vidal. Aquest dijous, en una roda de premsa sense preguntes, Vidal feia recompte d’imputats per corrupció: “el PP té 291 alts càrrecs polítics i de l’administració processats; el PSOE només 69, què déu n’hi do; Ciudadanos de moment en té un perquè encara no han tocat poder, però quan el toquin ja ho veureu...” i a continuació, anava a per Unió, “no em puc estar de dir-ho, un partit tan petitó, tan petitó, que està a punt de desaparèixer, en té 11”. I acabava, traient pit: “quants en té ERC? Ni un, ni un”.

Vidal no va fer cap referència a Convergència Democràtica de Catalunya. Com si el partit no existís, Ni tampoc el 3 per cent, o el cas Pujol.

Als debats no els és tan fàcil evitar el tema però tot i així, els republicans l’esquiven. Només hem sentit un cop al candidat al Congrés, Gabriel Rufián, insinuar el cas Pujol, però sense ni tan sols citar-lo. Es va limitar a dir que “hi ha hagut gent que ha cregut que Catalunya era el seu negoci”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00