Sociedad

La UGT proposa Xavier Casas com a secretari general a Girona

Xavier Casas serà el nou secretari general de la UGT a les comarques de Girona en substitució de Dolors Bassa, que va deixar el càrrec el mes de setembre. És el candidat de consens i si no hi ha cap sorpresa, serà escollit dimarts.

Xavier Casas, a l'esquerra, és el candidat de consens per rellevar Dolors Bassa com a secretari general de la UGT a les comarques de Girona. / R.M.

Casas ha estat funcionari de presons a la Model i a Wad-Ras en el camp de les relacions laborals, porta 8 anys fent feina sindical i tot i que ha desenvolupat la seva carrera a Barcelona, té una forta vinculació amb les comarques de Girona.

És un candidat de consens. Casas diu que és sorprenent que una demarcació tradicionalment potent, econòmicament parlant, com aquesta tingui una taxa d'atur tan alta i hi hagi tanta precarietat laboral. Per Casas, és una situació que porta a l'exili laboral.

L'elecció es celebrarà dimarts vinent. Tenen dret a vot 75 delegats. Si no hi ha sorpreses, rellevarà Dolors Bassa, que el mes de setembre va deixar el càrrec que ocupava des de feia 7 anys per presentar-se a les eleccions al Parlament de Catalunya.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00