Sociedad
ÚLTIMA HORA

Fins ara, Joan Marc

Mor en accident de motocicleta el jove periodista, de 27 anys d’edat, Joan Marc Salvat a la carretera de Constantí.

Foto de perfil de Facebook de Joan Marc Salvat en la seva estança als EEUU. / Joan Marc Salvat Joan Marc Salvat

Reus

El periodista Joan Marc Salvat ha perdut la vida a les 8 del matí d’aquest dissabte quan, per causes que encara es desconeixen, s’ha accidentat al punt quilomètric 8 de la carretera C-422 a Constantí en sentit Selva del Camp. Arran de la incidència s’han activat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Llicenciat en periodisme per la URV l’any 2011, Salvat havia col·laborat com a tertulià durant dues temporades al magazine del migdia, a l’Hora L de la Cadena SER al Camp de Tarragona. Això va ser els anys 2008 i 2009 i també ens va relatar, en directe, l’episodi de tempesta que va assotar la ciutat de Nova York l’any 2012. Actualment, era el director Canal Camp i Ràdio La Selva del Camp. La seva trajectòria es va seguir desenvolupant a Reusdigital.com, LANOVA Ràdio i també havia col·laborat per Tarragona21.cat, El Punt Avui, El 9 Esportiu, Punt 6 Ràdio, Diari Més, La Xarxa de Comunicació Local i Viu Reus.

Salvat era un periodista rigorós i alhora incisiu. El seu tarannà personal tenia molt d’això i els companys de les tertúlies en les que va participar, esperaven amb delit què hi diria en Joan Marc sobre allò que es debatia. Sempre arrencava com a mínim un somriure dels llavis . S’ha apagat una veu carregada d’intel·ligència que feia sevir l’humor com a recurs perquè tota mena de coses esdevinguessin més lleugeres.

La Cadena SER al Camp de Tarragona vol transmetre el seu condol a amics i familiars per aquest fet tant trist i tant dur.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00