Sociedad
PODCAST

Jordi Pujolà i Basket Beat a Espècies Protegides

Un empresari que ho va deixar tot per Islàndia, i una banda que fa música i transformació social amb pilotes de bàsquet

Víctor Fernández Clares

Jordi Pujolà és escriptor i es defineix com a yogui i escriptor. Va estudiar ciències econòmiques, va estar treballant durant quinze anys a Barcelona, com a directiu d’una immobiliària, fins que el 2013 va decidir deixar-ho tot i llençar-se a l’aventura. Es va vendre la casa, i amb la dona i els seus dos fills se’n van anar a viure a Islàndia, on va escriure la seva primera novel·la Necesitamos un cambio. El sueño de Islandia.

I Josep Maria Aragay és responsable d’un projecte a Ciutat Vella on ensenyaven música a joves en situació de risc d’exclusió social. Feien violí, hip hop, percussió..., però aquests nois es cansaven ràpid i deixaven d’assistir a aquests tallers. Va ser llavors quan va tenir una idea: va decidir incorporar l’esport a la música i així va ser quan aquests joves van començar a tocar les pilotes. És integrador social, educador social, musicoterapeuta especialitzat en l'ús social de les arts, creador i responsable del projecte i metodologia Basket Beat.

Escolta el programa amb Jordi Pujolà i Basket Beat a Espècies Protegides:

Espècies Protegides - Jordi Pujolà i Basket Beat

01:04:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0910620151228145726/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Segueix-nos! A Facebook, Twitter i Instagram

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00