Sociedad

Mollerussa obre el primer parc d’esbarjo per a gossos

És una parcel·la de 800 metres quadrats, tancada i habilitada per als animals que hauran d'estar xipats

Primer espai caní de Mollerussa amb el cartell amb la normativa en primera instància i alguns propietaris amb els seus gossos al fons, el 18 de gener de 2016.ACN

Mollerussa

L'espai caní de Mollerussa ha entrat en funcionament aquest dilluns després d'uns mesos d'obres d'arranjament.

És una parcel·la de 800 metres quadrats, tancada i habilitada per una zona d'esbarjo per a gossos. Té bancs per seure i una font perquè puguin beure els animals, els propietaris poden deixar anar els seus gossos lliurement. Hi ha un panell amb la normativa d 'ús amb indicacions com les de no deixar entrar gosses en zel, portar els animals lligats  fins que s'hi acostumen, o que els gossos duguin el xip identificatiu i la targeta sanitària.

L'Ajuntament va arribar a un acord de cessió amb el propietari a canvi de bonificacions en l'IBI.   La posada en funcionament d'aquest equipament s'ha retardat  ja s'ha hagut de buscar un altre indret per què l'inicial va entrar en conflicte amb els veïns. L'espai alternatiu ha estat  prop del camí de Belianes. La idea de fer un espai caní a Mollerussa va sorgir amb l'entrada en vigor de l'ordenança d'animals que obliga als veïns que tenen gossos a portar-los lligats per la població.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00