Sociedad
PORT AVENTURA

Ferrari Land comptarà amb la muntanya russa més alta d’Europa l'any 2017

L’Accelerador Vertical supera els 110 metres, pràcticament 40 més que el Shambala. És una de les atraccions estrelles del nou Ferrari Land que obrirà portes el proper 2017.

Reus

Ferrari Land escalfa motors. Amb un pressupost de 100 milions d’euros i una superfície total de 60.000 metres quadrats, el nou parc temàtic situat al costat de Port Aventura garanteix emocions fortes. I és que comptarà amb la muntanya russa més alta d’Europa.

Es tracta de l’accelerador vertical, una de les atraccions estrella del parc. Amb 112 metres d’alçada superarà, de llarg, el Shambala (76 metres) que ja va deixar, en el moment de la seva inauguració, al mític Dragon Kahn en una joguina per nens.

Visió digital del nou parc temàtic. / Por Aventura

En aquesta atracció, els usuaris podran sentir-se com a pilots d’un fórmula 1, amb una acceleració de 180 km/h en només 5 segons, el que equival a una força de 1,35G. Immediatament es veuran propulsats en vertical fins als 112 metres d’alçada i després cauran en picat amb una inclinació màxima de 90º respecte el terra.

A més, Ferrari Land comptarà amb un circuit de carreres de 570 metres per a tota la família i dues torres de rebot de més de 50 metres d’alçada.

El major ressort d’Europa

El parc que s’està construint al costat de Port Aventura dedicat al Cavallino Rampante convertirà la Costa Daurada en la zona amb més parcs temàtics de tota Europa. En total, Port Aventura World Parks & Resorts sumarà 3 parcs diferents.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00