Sociedad

Investiguen un veí de Rosselló per la mort per enverinament d'un gos

El propietari de l’animal va denunciar els fets a la Guàrdia Civil el passat 3 de febrer.

Recipient amb la substància que hauria produït suposadament l'enverinament de l'animal / GUÀRDIA CIVIL

Rosselló

L’Equip de Protecció de la Natura, el Seprona, de la Guàrdia Civil investiga un veí de Rosselló (Segrià) com a presumpte autor de la mort per enverinament d'un gos a la localitat el passat 3 de febrer. Arran de la denúncia del propietari de l'animal, agents del Seprona es van desplaçar fins al lloc on el denunciant havia passejat al gos abans que aquest morís.

El agents van localitzar un recipient col·locat prop d'un habitatge amb menjar per a gat barrejat amb una substància granulada. La Guàrdia Civil sospita que aquest substància va poder causar la mort de l’animal i han remès mostres al Laboratori Nacional de Toxicologia i Ciències Forenses de Barcelona, per tal de confirmar aquest extrem.

Els agents han pres declaració al propietari de l’immoble, on es va localitzar el recipient, en qualitat d'investigat com a presumpte autor de dos delictes, un contra la flora, fauna i animals domèstics, i un altre de danys. El Seprona ha traslladat les diligències al Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida perquè es faci càrrec del cas.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00