Actualidad
SOCIETAT

Chirigotas Solidàries

El Teatre Magatzem acull avui una trobada de Chirigotas que la setmana que ve es retrobaran a la III edició del Certamen de Bonavista on els diners de taquilla aniran a Topromi.

Chirigota de Bonavista / Jordi Cartañá CADENA SER

Luís Cabrera: 'Hem volgut que les Chirigotas d'aquest any ajudéssina Topromi'.

11:34

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000087446/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Aquest divendres a partir de les 20:30hs s’esfondrarà el Teatre Metropol amb les “Chirigotas de Carnaval” dins del programa d’aquestes festes a Tarragona. Es tracta d’una nova tobada d’aquesta forma d’expressió artística i de la que la Carmen, de la Chirigota de Bonavista, ens n’ha fet l’escaleta : “primer va la Chirigota de Tarragona, un monologuista i tanca la Chirigota de Bonavista”. Ella, juntament amb el Pepe, són 2 dels 11 membres de la Chirigota de Bonavista. Ens han explicat que el Pepe és un nou fitxatge i que ens ha confessat que “a mi em van dir per anar a tocar la caixa i he acabat cantant”.

I la semana que ve…

Cartell III Certamen Chirigotas Bonavista / Jordi Cartañá

Les chirigotas continuen. Dissabte 13 de febrer el Teatre Cívic de Bonavista acull el III Certamen de Chirigotas de Bonavista. Hi actuen les chirigotas abans esmentades i el grup Opera Prima. Darrera la iniciativa hi trobem un nom propi del barri: José Luís Cabrera. President de la Unió de Comerciants. Un ens des del que van veure una oportunitat per ajudar als qui més ho necessiten. “Els grups que venen , ho fan sense ànim de lucre i aquest any hem pensat que els diners aniran a Topromi” explica José Luís.

Sobre Topromi ens ha recordat qui són i que fan el John del grup musical que actuarà “Opera Prima”: “Topromi es una fundació amb un taller ocupacional que treballa amb persones amb discapacitat física i cognitiva i fa bastants anys que treballen a la zona de la Canonja i Bona vista i és una bona oportunitat per promoure la cultura de barri a Tarragona”.

I si algú encara dubta, cal destacar que el preu de l’entrada pel dia 13 és de 3 Euros.

Queda dit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00