Sociedad
Nàstic de Tarragona

El Nàstic vol sumar a Girona la quarta jornada sense perdre

Els de Vicente Moreno volen aconseguir per primer cop aquesta temporada 10 punts de 12 possibles. Poden fer-ho aquest diumenge a les 17h a Montilivi contra el Girona.

Naranjo celebra el seu gol contra el Tenerife. / Gimnàstic de Tarragona

Girona

Les estadístiques ens diuen que aquesta temporada, el Nàstic no ha estat capaç d’acumular quatre jornades sense perdre. S’ha plantat en aquesta situació alguns cops aquesta temporada, però de nou, aquesta jornada té la possibilitat de trencar aquesta dada i imposar-se al Girona tal i com ja va fer en la primera volta. Un Nàstic que de fet, està vivint un inici de la segona volta totalment paral·lela a la primera: empat contra Albacete i victòria contra el Tenerife.

Per al derbi català de demà diumenge, Vicente Moreno no podrà compta amb els sancionats Sergio Tejera i Xavi Molina, que van veure la cinquena targeta groga contra el Tenerife. Finalment, Muñiz ha quedat fora de l’expedició al no poder superar els seus problemes físics, i les grans novetat són la d’Aníbal, que per primer cop després de la seva arribada a Tarragona entra en convocatòria i podria disputar els seus primers minuts amb la samarreta del Nàstic i la del jugador de La Pobla, Carlos García. El tècnic grana s’emporta a 20 futbolistes i en descartarà a dos abans del partit.

Les baixes de l’equip obligaran a Vicente Moreno ha confeccionar un mig del camp inèdit fins ara, però el tècnic grana té clar que l’equip “té la capacitat de poder-se adaptar a les circumstàncies d’un mateix partit. Ha de sortir la cultura tàctica de l’equip per adaptar-se i canviar sobre la marxa”, deia Moreno el divendres en roda de premsa.

La llista de convocats és: Reina, Ondoa, Mossa, Xisco Campos, Iago Bouzón, Pablo Mari, Manolo Martínez, Ferran Giner, Madinda, Lobato, Aburjania, A.Emaná, Xisco Muñoz, Naranjo, Rayco, S. Emaná, Palanca, Jean Luc, Carlos Garcia i Aníbal.

El Girona perd a Marcelo però recupera a Pere Pons.

Pablo Machín no podrà comptar amb la baixa de Richy i Sobrino per lesió i de Marcelo per galteres. En canvi, recupera a Pere Pons, que va complir sanció la setmana passada. A més a més, el tècnic gironí també disposarà de Cristian Herrera, que ha arribat en aquest mercat d’hivern. El Girona acumula tres jornades consecutives sense perdre i ve d’empatar a un gol a Soria contra el Numància. La darrera derrota del Girona a Montilivi va ser el passat mes de desembre quan l’equip va perdre davant l’Elx.

El partit, demà diumenge a les 17h a l’Estadi Municipal de Montilivi de Girona. El col·legiat andalús, Jorge Figueroa Vázquez xiularà el partit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00